top of page
Yazarın fotoğrafıcingiler

.

Her şey bir şeyleri görmek istememem,yakıştıramam yüzünden mi?Hadi oturup edebiyat yapalım: Görmek istemediklerimi gösteren gündüzlerin içinde geceleri daldığım hayalleri hatırlasam daha mutlu olacakken neden bu gündüzler gündüz geceler gece olarak kalır? Hangisi daha üzücüdür? Çoklu seçenekler mi, yoksa değişim mi? Her şey burada başlamıyor mu zaten? Herkesin görmediğini görmeye çalışmak çok kolaydır,başınızı arkanıza çevirir ve amuda kalkıp bakarsınız ve yaptıklarınız yanlış olarak değerlendirilir. Astatin daha az bulunur ama herkes altını bilir. İnsanlar birbirine benzemeye başlarken, merakımızı öldürmeye çalışmanın amacı ne?Bizim derdimiz ne?! “Danssız yapılan devrim,devrim değildir." 

6 ay.6 ayda olan her şey değişti,keşke şu anki halimle orada olsam.

Gözleri bağlı insanlar,farklı olanı reddetmeye çalışırken farklıolan onlara dönüşmeye başladığında farklılığın önemi ne olacak? Herkes aynı şeyi düşünür,yapar,giyer,fark ederse nasıl ilerlenecek? İnsanları rahatsız etmeyen sessiz sakin bir kıza bile ithamlarda bulunabilen birisi nasıl başkalarına karışabilir? Kendine bak,her saniye adım adım değişen,adını ağzımdan duymaktan tiksindiğin varlığa dönüşüyorsun-pardon yanlış kelime- "dönüştün”. Bir insan nasıl bu hale gelebilir? Kabulleniyorum,artık.

Hadi saçmalayalım,her şeyi aklıma geldiği sırada yazsam,ne olur acaba?

-yazdıklarımı gördükten sonra yazmaktan vazgeçtim- 2012

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Güneş

Bir ay kadar önce bir yazı yazmaya kalkmıştım. Bir hikaye. Aklıma gelen farklı fikirleri, farklı ruh ve kişilik hallerini (ve belki de...

Comments


bottom of page